Karamollaoğlu dönemi sona eriyor! Kongre tarihi belli oldu! İşte öne çıkan isim

Saadet Partisi'nde Temel Karamollaoğlu dönemi resmen sona eriyor. Partide kongre tarihi resmi olarak resmen duyuruldu. Kimin genel başkan adayı olacağı merak edilirken partide Mahmut Arıkan ismi öne çıktı.

09 Mayıs 2024 Perşembe 07:15
Karamollaoğlu dönemi sona eriyor! Kongre tarihi belli oldu! İşte öne çıkan isim

Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent Kaya, partinin kongre tarihinin 30 Haziran olarak belirlendiğini, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun aday olmayacağını açıkladı.



Saadet Partisi'nde seçim heyecanı yaşanırken iki isim genel başkanlık adaylığı için ön plana çıktı. Ankara kulislerinde konuşulanlara göre bu isimler; Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan ve Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın.

KARAMOLLAOĞLU ARIKAN'I MI İŞARET ETTİ?

Saadet Partisi Genel Başkanı Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Yüksek İstişare Kurulu'nun genel başkanlık koltuğuna Mahmut Arıkan'ın geçmesini istediği konuşuluyor. Karamollaoğlu'nun yerine geçecek isim istişare toplantısının ardından belli olacak.

HER İKİ İSİM DE YEREL SEÇİMLERDE ADAY OLDU

Saadet Partisi Teşkilat Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nin Kayseri Büyükşehir adayı olmuştu. Arıkan seçimlerde yüzde 5,6 oranında oy elde etti.

Mahmut Arıkan

İstanbu'dan Saadet'in adayı olan Birol Ayın ise yüzde 0,6 oy oranına ulaşmıştı.

BİR İSİMDEN 'BEN HAZIRIM' MESAJI

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, 'Milli Görüş Çağrısı/Teklifi' diyerek paylaştığı metinde "göreve hazırım" mesajı verdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63