Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!

Gazze'de cesurca direniş sergileyen Filistinli mücahitler, sivilleri katletmek için atılan F-16 bombalarını işgalci İsrail'e karşı kullandı.

29 Nisan 2024 Pazartesi 17:45
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
  • Haber7 – ÖZEL

İstanbul’un Beykoz ilçesi kadar bir alana sahip olan Gazze’de destansı bir direniş sergileyen Filistinli direnişçiler, soykırımcı İsrail’e karşı mücadeleyi tüm imkansızlıklara rağmen sürdürüyor. Akıl dolu bir mücadele veren mücahitler, atılan bombalardan silah üreterek işgalci Siyonist İsrail’i kendi bombalarıyla vuruyor.

F-16 BOMBASIYLA 4. PUSU!

İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazzeli sivillere atılan ancak patlamayan F-16 bombalarını işgalci İsrail askerlerine karşı dördüncü kez kullandı.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Muğraka bölgesinin el-Sikka Caddesi'nde siyonistleri pusuya çeken Filistinli mücahitler, F-16 bombasından yapılan mayını kullandı. Mayınlı bölgeye gelen 1 işgalci mekanize birliği infilak eden bombayla yok etti.

“MALLARINIZ SİZE İADE EDİLDİ”

Yeni bir görsel yayınlayan Filistinli direnişçiler, gerçekleştirilen pusuları Yusuf Suresi’nin 65. ayetiyle duyurdu. “Mallarınız size iade edildi...” ayetine atıf yapılan görselde vurulmuş ve ters dönmüş bir tank ile miğfer görüntüsü yer aldı. Ayrıca görselde Gazze direnişinin meşhur 'kırmızı ok'u da yer aldı.

DAHA ÖNCE 3 PUSU DAHA ATILMIŞTI

Kassam Tugayları, patlamayan F-16 bombalarıyla daha önce de Netzarim’de 1 defa, el-Muğraka’da ise 2 defa olmak üzere işgalci askerlere karşı kullandı. Gerçekleştirilen 3 pusuda çok sayıda İsrail askeri öldürüldü ve yaralandı.

Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!

Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldüKassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63