Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotayı yeniden Hansi Flick'e çevirdi. Başkan Hasan Arat'ın, Alman çalıştırıcıyla görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

30 Nisan 2024 Salı 20:45
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek

Almanya'da bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Alman teknik adam Hansi Flick ile görüşme yapacak.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarını takip etmek için Almanya'ya giden Arat, Bayern Münih - Real Madrid karşılaşmasını izledikten sonra Alman teknik adam Hansi Flick ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Haberde, Beşiktaş yönetiminin yabancı teknik adam listesindeki 1 numaralı ismin Hansi Flick olduğu ve Arat'ın Flick ile görüş alışverişinde bulunacağı belirtildi.

Nuri Şahin'le de görüşecek

Öte yandan çarşamba günü oynanacak bir diğer yarı final maçı olan Borussia Dortmund - PSG maçını da yerinden izleyecek olan Hasan Arat, burada Nuri Şahin ile de görüşmelerde bulunacak.

Arat'ın Flick ile olduğu gibi Nuri Şahin ile de maçın ardından görüşmelerde bulunacağı ifade edildi.

Son olarak panzerleri çalıştırdı

Son olarak 2021-2023 arası 25 maçta Alman Milli Takımını çalıştıran 58 yaşındaki Hansi Flick, 10 Eylül'de görevinden alınmıştı. Flick bu 25 maçlık periyotta 1.72 puan ortalaması tutturdu.

Bayern ile dünyanın zirvesine çıktı

Flick 2019-2020 sezonunda çalışıtrdığı dünya devi Bayern Münih ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşmıştı. Alman teknik direktör Bavyera ekibi ile 2 Bundesliga, 1 Almanya Kupası, 1, Almanya Süper Kupası ve 1 de UEFA Süper Kupası kazanmayı başardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63