Tansu Çiller'in büyük acısı! Başkan Erdoğan da cenaze törenine katıldı

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in eşi Özer Uçuran Çiller kalp krizi sonucu hayatını kaybetti, Çiller'in cenazesi Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde ebediyete uğurlandı. Törene Başkan Erdoğan da katıldı.

03 Haziran 2024 Pazartesi 11:00
Tansu Çiller'in büyük acısı! Başkan Erdoğan da cenaze törenine katıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 22'nci başbakanı Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller, son yolculuğuna uğurlandı. Çiller'in cenazesi Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verilecek. Cenaze törenine Başkan Erdoğan da katıldı.



ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA: RABBİM İNŞALLAH MAKAMLARINI ALİ EDER

Cenaze töreninde konuşan Başkan Erdoğan, ''Ülkede hizmetleri olan bir kardeşimizdi. Eşi Tansu Hanım ülkemize hizmet etti. Uzun bir zaman bu çileyi çekti. Bu rahatsızlığı çekti. Rabbim inşallah makamlarını Ali eder. Ve Bizler de ondan ülkemiz için elde ettiğimiz imkanları yine ülkemiz için kullanmak için adım atarız. Tüm tanıyanlarına eşlerine dostlarına sabırlar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner63