Taşoluk-2 ve Tuzla projelerinde

Escapefromsofa imzası

02 Mayıs 2024 Perşembe 21:15
Taşoluk-2 ve Tuzla projelerinde

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ve International Property Awards (Uluslararası Emlak Ödülleri)da ‘Architecture Multiple Residence’ (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülü alan Taşoluk-2 projesi ve Tuzla Aydınlı projelerindeki iç mimari tasarıma Escapefromsofa imza attı. Sakinlerine hem konforlu hem de göz alıcı bir yaşam alanı vaat eden Taşoluk-2 projesi için hazırlanan örnek daire; yalnızca bir ev değil, aynı zamanda bir yaşam tarzını yansıtan mimari dokunuşlarla da öne çıkıyor. 

2017 yılında kurulan CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Taşoluk-2 ve Tuzla Aydınlı projelerinin iç mimari tasarımı büyük ilgi gördü. Escapefromsofa’nın imzasını taşıyan Taşoluk-2 projesindeki örnek daire tasarımı; doğallık, zamansızlık, şıklık ve kullanışlılık ilkelerine dayanarak özenle hazırlandı. Doğal malzemelerin sıcaklığını ve zarafetini ön plana çıkaran bu özel tasarım, zamansız bir güzellik ve sofistike bir atmosfer sunuyor. Her detay, modern yaşamın ihtiyaçları düşünülerek planlanırken her köşesi de hem estetik hem fonksiyonel özelliklerle donatıldı. Şık dekorasyonu ve akıllıca yerleştirilmiş yaşam alanları ile Taşoluk-2, sakinlerine hem konforlu hem de göz alıcı bir yaşam alanı vaat ediyor. Bu örnek daire; yalnızca bir ev değil, aynı zamanda bir yaşam tarzını yansıtan mimari dokunuşlarla da öne çıkıyor. Her bir elementi, modern şehir hayatını doğanın huzuru ile harmanlayarak yaşam kalitesini artıracak bir yaşam alanı sunuyor  

ULUSLARARASI ÖDÜL  

Sınırları içerisinde İstanbul Havalimanı’nı barındıran ve günden güne değerine değer katan Arnavutköy bölgesinde konumlanan Hava Kent Taşoluk-2, yatırımcılara büyük bir çekim noktası sunarken yüksek konfor alanları ve keyifli sosyal olanaklarıyla da ailelere benzersiz bir yaşam vaat ediyor. International Property Awards (Uluslararası Emlak Ödülleri)daArchitecture Multiple Residence (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülü alan Taşoluk-2 projesi, gerek işlevsel olması gerekse kalitesiyle adından söz ettiriyor.  

HER AYRINTISI USTALIKLA DÜŞÜNÜLDÜ  

Escapefromsofa, her ayrıntısı ustalıkla düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Hava Kent Tuzla’ya da dokunuşlarıyla hayat kattı. Aile bireylerinin birlikte keyifle vakit geçirmesi için sosyal tesisinde yüzme havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları ve spor sahaları barındıran Tuzla Aydınlı projesi, konforundan taviz vermeyenler için akıllı ev sistemi ile donatıldı. Zeminden ısıtma gibi konfor ögeleri ile zenginleştirilen Hava Kent Tuzla; Anadolu yakasının en kıymetli gelişim aksı üzerinde, E-5, Tem ve Kuzey Marmara Otoyol bağlantısının yanı başında inşa ediliyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise sadece 1 kilometre mesafede konumlanıyor.  

KALİTEMİZ TESCİLLENDİ  

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi olarak projeler geliştirmeye devam ettiklerini ifade eden CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, ‘Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2projemizin uluslararası alanda ödüle layık görülmesi bizleri son derece gururlandırdı. Hava Kent ismi böylece markalı konut statüsünde yer aldı. Aslında bu ödülle ürettiğimiz ve üreteceğimiz konutların kalitesini de tescillemiş olduk. Ancak, her alanda yeniliklere, mimari tasarımı geliştirmeye ve yaşanabilir alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Yeni dönemde de bu tarz başarılı projelere imza atacağız.” dedi. 

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63