AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Çelik açıklama yapıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Ömer Çelik açıklama yapıyor.

30 Nisan 2024 Salı 14:15
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Çelik açıklama yapıyor

AK Parti'de MYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor.

İşte açıklamalarından satır başları:

Gazze birinci gündemimiz. Küresel vicdan ayakta. ABD'de öğretim üyeleri öğrencilerini korurken ters kelepçe uygulamasıyla karşı karşıya kalıyorlar. Bu görüntüler vicdana vurulan ters kelepçenin sembolü olarak tüm hafızalara nakşedilmiştir. Dünyanın en önemli gazetelerinde dünyanın siyonizmden kurtulması gerektiğine dair çok ciddi analizler çıkıyor. ABD'deki Filistin eylemlerinde başkan adayı gözaltına alındı. Tüm bu tablo şunu gösteriyor ki siyonizm zihinleri işgal altına almaya çalışıyor.

Gazze'de insanlığa insanlık dersi öğreten çocuklar mutlak suretle galip gelecektir. Bugün söylenen sözler sonsuza kadar söyleyen kişilerin alnına yazılacaktır. Meseleyi Netanyahu zihniyetinin yaptığı gibi bir din savaşı gibi göstermek isteyenlerin sözleri boşa çıkmıştır. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63