Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye yapacağı ziyaret ile ilgili CHP lideri Özgür Özel’den açıklama geldi.

06 Mayıs 2024 Pazartesi 12:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Karşıyaka Mezarlığı'nda Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan için düzenlenen anma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşmeye dair yeni açıklamalarda bulundu. 

"BÜYÜK BİR NEZAKETLE MÜZAKERE EDİLDİ"

Erdoğan'la görüşmelerinde Gezi Parkı davası, 28 Şubat davası gibi konuların da gündeme geldiğini aktaran Özel, "Daha önce söylediğimiz her şey ve daha fazlası toplantıda konuşuldu. Ve büyük bir nezaketle karşılıklı müzakere edildi. Görüş alışverişi yapıldı. Bizim tarafımızdan belli talepler çok şey net şekilde dillendirildi. Ben bu marj içinde kalmak durumundayım." değerlendirmesinde bulundu.

ERDOĞAN'LA NE ZAMAN GÖRÜŞECEK? 

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iadeiziyaret tarihinin belli olup olmadığına dair soruya, "Bize henüz böyle bir başvuru yapılmadı. Böyle bir talepte bulunulacağını biliyoruz. Netleşen bir tarih olduğunda zaten açıklanır." cevabını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63