Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde

Son dakika... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in canlı yayında gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.

05 Mayıs 2024 Pazar 09:00
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde

SON DAKİKA: Kanal7 ekranlarında her pazar yayınlanan Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz oldu. Yılmaz, Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.

İşte Cevdet Yılmaz'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

(Erdoğan-Özel görüşmesi)

Ben de çok olumlu değerlendiriyorum. Türkiye son zamanlarda çok güvenlik sorunlarıyla uğraştı. Salgın hastalıklardan tutun birçok sorunla uğraştık. Şimdi seçimsiz bir döneme giriyoruz. Bu tarihi bir fırsat. Bunu çok iyi değerlendirerek Türkiye'yi güçlü yarınlara taşımamız lazım. İktidarıyla muhalefetiyle ortak bir sorumluluğudur.

Milli konular dediğimiz uzun vadeli geleceğimizi ilgilendiren meselelerde bir araya gelmeyi becerilmemiz lazım. Hem rekabet edeceksiniz hem de ülkenin geleceği için işbirliği yapacaksınız. Sayın Cumhurbaşkanı'mız da 'Türkiye'nin ihtiyacı' şeklinde ifade etti. Bu görüşmelerin önümüzdeki dönemde de arkasının gelmesini temenni ediyorum. Bu diyaloğun sürmesinde büyük fayda var. Zaten Cumhurbaşkanımız da iade-i ziyaret yağacağını ifade etti. 

Bu konuda farklı sesler de duyduk ama Sayın Özel'in bu konuda gösterdiği tavır doğru bir tavır. Halkımız siyasette kavga istemiyor.

(Yerel seçimler)

Cumhurbaşkanımızın da AK Parti'nin de zihniyeti şu; biz bir sonuç çıktığı zaman o sonucu her seçim sonrasında analiz ederiz.  Bu sefer daha kapsamlı şekilde analizlerimizi yaptık. Biz hiçbir zaman faturayı millete çıkaran bir siyasi anlayışa sahip olmadık. Millet ne yaparsa yapsın haklıdır. Biz kendimize bakarız. 

Bu süreç devam ediyor ama tek faktörlü bir sonuç olarak görmüyoruz. Çok boyutlu bir mesele. Yerelde olan faktörler var genelde olan faktörler var. Bütün konular analiz ediliyor. Bunun sonucunda bizim için mutlaka bir yol haritası çıkacaktır. Herkes üzerine düşeni alacaktır. 

 

 
Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63