Husilerden tüm dünyaya son dakika duyurusu: Yeni bir adıma hazırlanıyoruz!

Yemen'deki İran destekli Husiler, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılara devam etmesi halinde, "gerginliği tırmandıracak yeni bir adıma" hazırlandıklarını duyurdu.

02 Mayıs 2024 Perşembe 23:30
Husilerden tüm dünyaya son dakika duyurusu: Yeni bir adıma hazırlanıyoruz!

Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi'nin açıklaması, haber ajansı SABA'da yer aldı. Husi lideri el-Husi, İsrail ve ABD'yi tehdit ederek yeni bir adıma hazırlandıklarını açıkladı.

'YENİ BİR ADIMA HAZIRLANIYORUZ'

Abdulmelik el-Husi, "İsrail'in ABD'yle birlikte Filistin halkına yönelik saldırılarının devam etmesi halinde, gerginliği tırmandırmak için yeni bir adıma hazırlandıklarını" belirtti.

Gazze'de olası bir ateşkes halinde bile İsrail ile olan çatışmalarının kalıcı olduğunu savunan Husi, bunun İsrail'in "gasp, saldırı ve işgale devam etmesinden kaynaklandığını ve tüm Filistin topraklarından çıkıncaya kadar çatışmanın devam edeceğini" aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63