Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Netzarim kentinde İsrail'in patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup İsrail askerini pusuya düşürdüklerini açıkladı. Saldırıda, çok sayıda İsrail askeri öldü ve yaralandı.

28 Nisan 2024 Pazar 20:15
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü

Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları, Gazze şehrinin güneyinde yer alan “Netzarim” kentinde işgalci düşman komuta karargahını ağır kalibreli havan toplarıyla bombaladıklarını ve İsrail'in patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup işgalci askerini pusuya düşürdüklerini duyurdu.

Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü

ÇOK SAYIDA İSRAİL ASKERİ ÖLDÜ VE YARALANDI

Saldırıya uğrayan İsrail ordusunun çok sayıda yaralı askeri ve subayı, helikopterlerle Gazze Şeridi'nden çeşitli hastanelere nakledildi. Bölgeye çok sayıda İsrail hava kuvvetlerine ait helikopter sevk edildiği bildirildi.

EBU UBEYDE DUYURDU: İŞGALCİ ASKERLERİ PUSUYA DÜŞÜRDÜK

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İsrail güçlerinin, sivillere attığı ancak patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup işgalci İsrail gücünü mayınlı pusuya düşürdük." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63