MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde son bir haftada düzenlediği operasyonlarda, aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 15 terörist etkisiz hale getirildi

29 Nisan 2024 Pazartesi 11:45
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi

SON DAKİKA... Mili İstihbarat Teşkilatı (MİT) Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesindeki operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Irak’ın kuzeyinde bulunan Hakurk bölgesinde ardı ardına operasyonlara imza atıldı.

ARALARINDA SÖZDE ÖRGÜT YÖNETİCİLERİ VAR

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre; MİT tarafından Nisan ayının son haftasında gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında yönetici düzeyde örgüt mensuplarının da bulunduğu 15 terörist etkisiz hale getirildi.

EYLEM HAZIRLIĞINDALARMIŞ

MİT, saha ajanları ve bölgedeki kaynaklarından edindiği bilgiler doğrultusunda operasyon için düğmeye bastı.

Hassas şekilde planlanan operasyon sonucu, TSK birliklerine ve sınır karakollarına yönelik eylem hazırlığı yapmak üzere organize olan 15 kişilik terörist grubu etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, terör örgütüne karşı her alanda nokta operasyonlara devam edileceği ve sınır ötesinde terör örgütüne nefes aldırılmayacağı vurgulandı.

'OPERAYONLAR ARTACAK' SİNYALİ

Terör örgütü yöneticilerini hedef alan ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’ya göz açtırmayan MİT, önümüzdeki süreçte Irak’ta operasyonların artırılacağı mesajını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63