Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz

Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep eden CHP lideri Özel'e yönelik sözleri tartışma yarattı. Özel de Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı bir cevap verdi.

26 Nisan 2024 Cuma 18:45
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, "Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözleriyle eleştirmesi gündem olurken, Özel'den Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı cevap geldi. 

ÖZEL'DEN ÜSTÜ KAPALI CEVAP

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz" ifadelerini kullandı. 

Özel, Denizli'de yaptığı konuşmada ise "Müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63