İsrail, Tahran'ın olası saldırısına karşı nükleer tesislerini vurmaya hazırlandı

İran'ın geçen hafta Şam'daki saldırıya yanıt olarak İsrail'e doğrudan saldırması durumunda, İsrail İran'daki nükleer hedefleri vurarak misilleme yapacağı belirtildi.

09 Nisan 2024 Salı 09:30
İsrail, Tahran'ın olası saldırısına karşı nükleer tesislerini vurmaya hazırlandı

Londra merkezli Elaph News'in bildirdiğine göre, İran geçen hafta Şam'daki saldırıya yanıt olarak İsrail'e doğrudan saldırırsaydı, İsrail İran'daki nükleer hedefleri vurarak misilleme yapacaktı.

İSRAİL TATBİKAT YAPTI

İsimsiz bir "Batı güvenlik yetkilisine" atıfta bulunan rapor, İsrail'in son günlerde İran nükleer tesislerini ve diğer önemli altyapıları hedef almaya hazırlanmayı içeren hava kuvvetleri tatbikatları yaptığını iddia ediyor.

Hem Şam hem de Tahran, İslam Devrim Muhafızları Birliği'nin yedi üyesinin öldürüldüğü geçen Pazartesi günkü baskın için İsrail'i suçluyor, ancak İsrail konu hakkında yorum yapmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63