Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den "belediyede jakuzi" iddiasına tepki

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "belediyenin başkanlık katında jakuzi bulunduğu" yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını, konuyu yargıya taşıyacağını bildirdi.

06 Nisan 2024 Cumartesi 23:00
Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den

Şeyma Döğücü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu iddiaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bir anneye, bir kadına iftira atmanın bedelini hem hukuk önünde hem de milletin vicdanında yargılanarak vereceksiniz. Necati Özkan, jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok. Ayrıca mevcut başkana sesleniyorum; jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum. Hodri meydan."

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE'DEN İDDİALARA TEPKİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından 'belediyede jakuzi' iddialarına tepki gösterdi. Döğücü'nün paylaşımını alıntılayan Kabaktepe, "Seçim bitti…Yalan ve iftiraları bitmedi! İftirayı yöntem belleyip siyaseti kirletmek hem ahlaksızlık, hem de niteliksizliktir. Başta CHP'liler olmak üzere siyasi rakiplerimizi ahlaka davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63