Size geçmişe dair “Hulul” inancından çok bugünle ilgili bazı şeyler söyleyeceğim. İnsanlık çok büyük bir fitne ile karşı karşıya. Ve her yıl başına doğru bu fitne alevlendirilir. Dini yapılar, ezoterik yapılar, Kahinler işin içine girince insanlar da neye inanacağını şaşırırlar. Kimileri kendine dini referans alır, kimi bilimi, kimi istihbarat örgütlerinin tezviratı olan komplo şeklinde, algı üretmek için media ve troller üzerinden servis edilen algı operasyonlardan söz etmek istiyorum.

Önce, geleceği yalnız Allah (cc) bilir. Allah (cc)nin kitabında apaçık ya da resulü üzerinden bize bildiklerinden başka muhkem bir bilgi yoktur. Sonra bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir. Biz bilmeyiz Allah bilir. Üç: “Allah’ın ipi”ne tutunanlar, cahillerden, zalimlerden, kafir, münafık, müstekbir, mütrefinlerden, yalancılardan, fasıklardan değilseniz mahzun olmayacaksınız. 4-Ecelinizden önce ya da sonra ölmeyeceksiniz. Rızgınızdan az ya da çok yemeyeceksiniz. Kaderinizden başka bir kaderiniz de yok! Telaşınız niye. Neden korkuyorsunuz!?

Bunların kimi ipnoz yöntemini kullanır, kimi subliminal mesaj yöntemini. Kimi Astral yolculuğa çıkartır, bu yolculuktan döndüğünüzde başka bir kişiliğe dönüştürülmüş olursunuz, kimi LucidDream şeklinde, sizin kurgulanmış bir rüya aleminde zihniniz ele geçirilir. Media, bilgisayar ve cep telefonları üzerinden oynanan oyunlar çok kolay bir şekilde kitlesel ipnoz aracına dönüştürülebiliyor günümüzde. Sadece beyninizi kopyalamıyorlar, Sublimal yöntemler ya da yapay zeka yolu ile çoklu okuma yöntemleri ile sizi interaktif olarak fiziki davranış ve elektromanyetik gözlem yoluyla sizin hakkında bir çok bilgiye ulaşabiliyorlar. Bu bilgileri dönüştürme gücüne de sahipler bugün. Kimi BioRezonans yöntemini kullanıyor. Kimi kimyasal yöntem kullanıyor. Tabi, biokimyasal yöntemler de kullanılıyor bu konuda. PediHeridol bunlardan biri. Hala bir çok istihbarat örgütü bunu kullanıyor.

MetaVerse ile zaten zihniniz “açık kapı”ya dönecek. NeuraLink’le de aynı durum sözkonusu. Onun için zaten “Nesneler arası İletişim”den söz ediyorlar. İnsan bu “Şeytani oyun”da bir nesne. O artık, biyolojik cinsiyet, din, ahlak ve gelenekten bağımsız, GENDER bir BİREY olarak tanımlanan bir NESNE!. “Artırılmış sanal gerçeklik” sonrası gözünüzle gördüğünüz herşeye de inanmayın. Zaten bu gün bu sebeplerle “BioHackerler”den söz etmiyor muyuz. İş döndü dolaştı şuraya geldi: “beni bende demen bende değilem / Bir ben vardır bende benden içeri” derken kastedilen şey bugün çok değişti. Yunus Emre (1238-1320) bunu söyleyeli 800 yıldan fazla zaman oldu. Bugün sözünü ettiğim şey Ekmeli Mahlukat-Eşrefi mahlukat, zübde-i kainat, veresetül enbiya olan İnsan değil. Bir de “Belhum adal” olanı var insanın. İnsin de, Cin’nin de Şeytanı var. İnsanlardan ecinniler de var.

Biyolojik insanın dışında bugün artık Avatar, Klonoid, Humanoid, Siborg “insanımsı”lar var. Siborgların dışındakilerde Ruh da yok. Mesela Klonoidler de can var Ruh yok. Diğerlerinde Can da yok, tabi........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63