İRAN TİCARET ODASI’NDAN DERSANKOP’A ZİYARET

İRAN’IN EN BÜYÜK SANAYİİ MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN ERAK EYALETİ’NİN SANAYİ, MADEN VE TİCARET DAİRE BAŞKANI ALİ JUDAKİ VE ERAK EYALETİ VALİ YARDIMCISI HASAN MIRZAHANI'NİN BAŞINDAKİ HEYET DERSANKOP’UN YAPTIĞI AB ÜLKELERİNDE BİRDEN ÇOK ÖDÜL ALMIŞ TRİOS 2023 PROJESİNİ GENEL BAŞKAN M. MAŞUK GÜLAÇAR İLE GEZDİLER.

İran’ın en büyük Sanayii Merkezlerinden biri olan Erak Eyaleti’nin Sanayi, Maden ve Ticaret Daire Başkanı Ali JUDAKİ ve Erak Eyaleti Vali Yardımcısı Hasan MIRZAHANI'nin başındaki heyet İstanbul’un en büyük OSB içinde bulunan Deri Mamulleri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi DERSANKOP’un yaptığı AB Ülkelerinde birden çok ödül almış TRİOS 2023 Projesini Genel Başkan M. Maşuk GÜLAÇAR ile gezdiler.

Gezinin koordinasyonunu MÜSİAD İran temsilcisi İran Horasan Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Emin RAJABPOUR ve SAVORAS Savunma Teknoloji Danışmanlık Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı E. Yb. Halil MERT yaptılar.

DERSANKOP Üyeleri ülkemizde ilk olabilecek çok değerli bir projeyi hayata geçirdiler. TRİOS 2023 Projesi. Proje İran’da da haber konusu yapılmış olduğundan dolayı heyet Başkanı Erak Ticaret Odası Başkanı Ali JUDAKİ’nin talebi üzerine ziyaret icra edildi.  

Ziyarete ev sahipliğini bizzat DERSANKOP Genel Başkanı Mehmet Maşuk GÜLAÇAR yaptı.

Başkan GÜLAÇAR Misafirlere hitaben yaptığı konuşmada; “İslâm Coğrafyasındaki mevcut parçalanmışlıktan” söz ettikten sonra özetle şunları söyledi. “- İran ve Türkiye üretimde işbirliği yapmalı. İran nihâi ürünlerini Türkiye’de oluşturmalıdır. Ambargo tehdidinden de böylece daha az etkilenir. TRİOS 2023 Projesine gelince, çalışanlar ve sanayicimiz için en iyi çalışma ortamı ve şartları sağlandığında şunu gördük. Bir, çalışma azmi ve motivasyonu yükseliyor. İki, üretim nitelik, kalite ve miktarı artıyor. Üç, yabancı yatırımcılar iyileşen fizikî şartlardan sonra daha çok rağbet gösteriyor. Burada yabancı sermayeli ortaklıklarda ciddi artış oldu.” dedi.

Daha sonra heyet TRİOS 2023 Projesini Genel Başkan M. Maşuk GÜLAÇAR ile gezdiler. Burada da yapılanın özetle; “- Üretim ve fabrika, teşhir ve doğrudan satış mağaqzaları, otel, lokanta ve diğer kolaylık hizmetleri, çalışma ve idarî ofisler bir arada. Konuğumuzu havaalanından alacağız, burada ağırlayıp, ürünlerimizi gösterip, satıp, yükleyip uğurlayacağız.” dedi.

Heyette aşağıdaki kişiler bulundular.

HASAN MIRZAHANI, ERAK VALİ YARDIMCISI       

ALİ JUDAKİ, ERAK EYALETİNİN SANAYİ, MADEN VE TİCARET DAİRE BAŞKANI

ALİ SAFARİ, ERAK EYALETİNİN TARIM DAİRE BAŞKANI  

DR. KAMRAN NIKOU, İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ TİCARET MÜŞAVİRİ 

ALI MIRZAYI, ERAK TİCARET ODASI GENEL SEKRETERİ 

SEID BEYGZADE, ERAK TİCARET ODASI ULUSLARARASI İLİŞKİLER DİREKTÖRÜ         

NASER BEYKI, GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK

HAMED AMINI MOSLEHABADI, HAYVANCILIK ve GIDA VE İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ

MOHAMMEDREZA JAFARI, MOBİLYA VE DAYANIKLI TÜKETİM

ABOLFAZL BABAYI, KİMYA, METAL VE MADEN ve ENERJİ

SEYED SEID REZVANI, MOBİLYA VE DAYANIKLI TÜKETİM

MOJTABA JALALVANDI, TARIM

EMAD MARDANI, OTOMOTİV VE ULAŞIM ARAÇLARI

ALİREZA HALILI, OTOMOTİV VE ULAŞIM ARAÇLARI

MOHAMMAD HOSEYIN HEYDARI, KİMYA, METAL VE MADEN

ABBAS EGHBALIYUN, İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ

BEHRUZ          MOHAMADI, İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ

MOHAMMED ALİ HOSEINI, İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ

Karşılıklı paket takdiminden sonra heyet Deri Mamulleri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi DERSANKOP’tan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63