Allah’ımızın izni ve yardımıyla Siyonist İzrail ve işbirlikçi tüm emperyalist devletlere karşı direnen Filistin Halkının başarısının temellinde Hamas İktidarının “İman, İslam, İlim, İhlas, Namaz, Cihad ve güzel Ahlak Nesli!” yetiştirmesi gerçeği vardır!

Arab kavmi oldukları için değil İman ve İslam Ümmeti oldukları için korkusuzca ve yiğitçe severek şehadete koşuyorlar! Küçük çocukları bile bizlerden cesur ve yiğit!

Zaferlerin Türkçülükle, Kürkçülükle, Arabçılıkla, Persçilikle yani Kavmiyetçilikle hiçbir ilgisi yoktur! Filistin Batı Şeria’da ki Arab kavmiyetçi örgütler nerede? Hain Abbas yönetimi ve El Fetih ekibi nerede? Mısır, Ürdün ve Suudi Arab Devletlerinin yöneticileri nerede? Sloganlar ülkesi güya İzrail ’in korkulu rüyası İran ve taraftarları nerede? Hepsi İzrail saldırıları karşısında süt dökmüş kediye döndüler! Yöneticilerin bir kısmı ise Siyon-Haç ittifakının tam bir av köpeği!

Filistin’de savaş yok! Tam bir asırlık işgal, tam bir insanlık dramı, bebek çocuk, kadın, hasta ve yaşlı ayırmadan tam bir insan katliamı var ve tam bir mazlumların çığlığı feryadı ve ahlarla dolu bedduaları var! Ama başta halkı Müslüman olan İslam’a İsyan Âlemiyle beraber tüm insanlık âlemi suskun, sessiz, gülecek ve eğlenecek kadar ruhsuz ve vicdansız!

Başta halkı Müslüman ülkelerde ve tüm dünyada eğlence yerleri tıka basa dolu! İçimizdeki beyinsizler yüzünden Allah’ın ansızın göndereceği belaları, afetleri ve feryad edecekleri ağlama günlerini bekliyorlar!

Bütün bu ihanet ve gafletlere rağmen yurtları ve şehirleri harabeye çevrilen Kahraman Filistin halkı direnişte! “Hapsedilmem Halvet, sürgün edilmem Hicret, öldürülmem ise Şehadettir!” imanıyla korkmadan, yılmadan ve yorulmadan Mukaddes Beldelerin Muhafazası için Cihad nöbetine devam ediyorlar!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63