DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar

DEM Parti Batman il binasında mahkeme kararıyla yapılan arama sonucunda; binada, öldürülen teröristler için bir köşe oluşturulduğu ve PKK ile ilgili yasaklı birçok yayının bulunduğu ortaya çıktı.

26 Nisan 2024 Cuma 06:45
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar

HDP'nin kapatılma davası sonrası oluşturulan DEM Parti teşkilatının Batman İl binasında mahkeme kararıyla arama yapıldı.

Sabah Gazetesi'nin ulaştığı skandal görüntülerde partinin Batman'daki il binasını PKK'lı teröristlerin fotoğraflarıyla ve örgütle ilgili yayınlarla doldurduğu görülüyor. 

DEM PARTİ BİNASINDA TERÖR KÖŞESİ

Batman 2. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen arama kararının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polis ekiplerinin yaptığı arama sonucunda teşkilat binasında PKK/KCK terör örgütü mensuplarının ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın resimleri duvarlarda asılı halde bulundu. 

Partililerin öldürülen PKK'lı teröristlerin fotoğraflarının bulunduğu bir köşe oluşturduğu ortaya çıktı. Öte yandan parti binasındaki aramada PKK ile ilgili çok sayıda yasaklı yayın da ele geçirildi. 

Ortaya çıkan bu görüntülerin ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne ifadeye çağırılan DEM Parti Batman il Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63