'Enkaz edebiyatı' yapan CHP'nin İzmir'de yaptığı borç ortaya çıktı!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ İzmir’de CHP’li belediye başkanlarının yönetiminde olan belediyelerin 5 yıllık süreçteki borcunun 100 Milyar TL olduğunu açıkladı.

20 Nisan 2024 Cumartesi 14:45
'Enkaz edebiyatı' yapan CHP'nin İzmir'de yaptığı borç ortaya çıktı!
  • Haber7

CHP'nin AK Parti'den devraldığı belediyelerden 100 milyar TL borç kaldığı iddiasının ardından Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'dan çarpıcı bir tepki geldi. 

SADECE İZMİR'DE 100 MİLYAR TL BORÇ VAR

Sadece İzmir'deki belediyelerde CHP'nin 100 milyar TL borç yaptığını sosyal medya hesabından açıklayan Hamza Dağ, "Önümüzdeki dönemdeki beceriksizliklerine bahane bulmak için 'enkaz edebiyatı' yapmaya çalışanların manipülasyonu kendi belediyelerinin borç batağında olduğu gerçeğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu." dedi. 

BECERİKSİZLİKLERİNE BAHANE: 'ENKAZ EDEBİYATI'

Hamza Dağ, şu açıklamayı yaptı:

"İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde okunan faaliyet raporundan anlaşılacağı üzere 2019-2024 yılları arası CHP’nin  İzmir'de yönettiği belediyelerin toplam borcu yaklaşık 100 MİLYAR liradır! Belediye başkanlarının tamamına yakınının değiştiğini dikkate alacak olursak, CHP’li belediyelerin CHP’li belediyelere devrettiği borç durumu bu şekildedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bu rakam iki katına çıkıyor, Ankara’yı da hesaba katarsak CHP belediyelerindeki borç uçsuz bucaksız bir hal alıyor.

Önümüzdeki dönemdeki beceriksizliklerine bahane bulmak için “enkaz edebiyatı” yapmaya çalışanların manipülasyonu kendi belediyelerinin borç batağında olduğu gerçeğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu.

CHP belediye başkanlarına önerimiz, sadece vatandaşlarımıza hizmete odaklanmalarıdır. Hizmet ve eser ortaya koyamayacakları için şimdiden bahane üretmesinler."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63