Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!

Süleymancılar cemaati kurucusunun torunu Fatih Süleyman Denizolgun, bakanlık ziyareti sırasında cemaat tarafından tehdit edildiğini açıklayarak 'Kurişiilik (Alihan Kuriş) Dünyanın en büyük terör örgütlerindendir' ifadelerini kullandı.

20 Nisan 2024 Cumartesi 11:15
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!

Süleyman Efendi cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın büyük torunu Mehmet Beyazıt Denizolgun'un oğlu eski AK Parti İstanbul milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun görüşmeye gittiği bir bakanlıkta, bakan yardımcısının koruması tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

"BAKANLIKTA PARMAK SALLAYARAK TEHDİT ETTİ"

Bir süredir Süleymancılar cemaatinin lideri Alihan Kuriş hakkında açıklamalar yapan Fatih Süleyman Denizolgun, kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü kişinin adını vermedi ancak fotoğrafını paylaştı. Korumanın kendisine parmak sallayarak, ‘Cemaat, yazılarından çok rahatsız, ona göre’ dediğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Fatih Süleyman Denizolgun paylaşımında şunları yazdı:

“İsmini vermek istemediğim bir bakanlığımızın, yine ismini vermek istemediğim bir bakan yardımcımızın koruma ekibinden biri; bakanlığın içinde; görüşmem bittikten sonra; "Cemaat, yazılarından çok rahatsız, ona göre" diyerek ve parmak sallayarak tehdit etmiştir.

"KURİŞİİLİK TARİHTE GELMİŞ, GEÇMİŞ; EN BÜYÜK SUÇ VE TERÖR ÖRGÜTLERİNDEN BİRİ"

Kurişiilik; Dünyanın en büyük kötülük merkezi haline gelmiş olup, tarihte gelmiş, geçmiş; en büyük suç ve terör örgütlerin en başındaki yapıdır. Bakanlıklarımız, Tüm Bürokrasi ve Tüm Yargının içerisine sızan, çok tehlikeli bir yapı haline gelmiştir. Aşağıda; ilgili kişinin resmi bulunmaktadır.

Başta Cumhurbaşkanlığımızın; İstihbarat ve Emniyet Teşkilatlarımızın, Tüm Bakanlıklarımızın, Tüm Başsavcılarımızın ve Tüm Dünya Kamuoyunun, Tüm İnsanlığın; Saygı ve Selamlarımla Bilgilerine arz ederim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63