Başkan Erdoğan'dan gençlere mesaj: Benim görevim gençlerimizi geleceğe hazırlamaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından 19 Mayıs'ta gençlerle bir araya geldiği sohbetten bir kesit paylaştı.

22 Mayıs 2021 Cumartesi 01:52
Başkan Erdoğan'dan gençlere mesaj: Benim görevim gençlerimizi geleceğe hazırlamaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs'ta gençlerle bir araya geldiği sohbetten kesit paylaşarak, "Cumhurbaşkanı olarak görevim siz gençlerimizin yükünü almak ve Türk gençliğini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkararak geleceğe hazırlamaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı olarak benim görevim siz gençlerimizin yükünü almak ve Türk gençliğini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkararak geleceğe hazırlamaktır. İşte bunu başardığımız zaman, dünyanın en mutlu insanı ben olacağım" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımında, 19 Mayıs'ta Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisinde, Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldiği sohbetin videosundan bir kesit de yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63