Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kanal İstanbul' ile ilgili tarih verdi

Çamlıca Kulesi açılışında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesi için Haziran ayı sonunda temel atma töreninin yapılacağını duyurdu.

29 Mayıs 2021 Cumartesi 14:54
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kanal İstanbul' ile ilgili tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

İstanbul her geçen yıl daha da güzelleşmektedir. Ayasofya'yı hamdolsun 1 yıl önce açtık. Ardından dün Taksim'de camiyi inşa edip açtık. İnşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temeli atıyoruz.

Kanal İstanbul'u İstanbul'a kazandırdığımızda İstanbul'un hem coğrafi hem stratejik hem tabii güzelliği bir kat daha artacaktır

Kanal İstanbul'un sağında, solunda 2 şehir inşa edeceğiz. Bu 2 şehirle İstanbul bir başka olacak. Rahatsız olanlar varsın olsun.

CHP işte o Ümraniye çöplüğünün patlamasına seyirci kaldı. Onlar patlattı, biz yaptık. Şimdi orada spor tesisleri var. Aramızdaki fark bu

İstanbul'u hak etmek için önce bu şehre kalpten gelen bir aşkla sevdayla bağlı olmak gerekiyor

 

ayrıntılar geliyor...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63