Erdoğan yatırımcılara çağrı yapıp seferberlik başlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni bir istikrar, büyüme ve istihdam odaklı seferberlik başlatıyoruz."

13 Kasım 2020 Cuma 16:06
Erdoğan yatırımcılara çağrı yapıp seferberlik başlattı

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

İstikrar odaklı yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Ülkemizi hedeflerimiz doğrultusunda kalkındırma hedefimizin altını tekrar çiziyorum. 

YATIRIMCILAR ÇAĞRI
Yerli ve uluslararası yatırımcılara ülkemize güvenme süratle yatırımlara başlama çağrısında bulunuyorum.

 

"Yeni dönem parametrelerimizin açıklanmasıyla hamdolsun piyasalarda olumlu yönde, gözle görülür hareketlenme başladı."

EKONOMİ VE HUKUKTA YENİ REFORM DÖNEMİ

Küresel düzen koronavirüs salgını ile daha derin sıkıntılarla yüz yüze kalmıştır. Türkiye'yi vesayetle, kaos denemeleriyle istedikleri çizgiye getiremeyeceklerini görenler ekonomimize de saldırmıştır.  Ekonomide dünyanın ve ülkemizin içinde geçtiği süreci dikkate alan yeni bir yaklaşımı hayata geçireceğimizi milletimizle paylaştık. Bakanlıklar, kurumlar yanında ilgili kesimlerle yakın diyalog halinde ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz.

ÖNCELİĞİMİZ ENFLASYONU TEK HANELİ RAKAMLARA ÇEKMEK

Önceliğimiz enflasyonu tek haneli rakamlara çekmektir. Geçtiğimiz sene ilan ettiğimiz yargı reformu strateji belgemiz bu anlamda önemli düzenlemeler içeriyor. Özellikle idari düzenlemelerin önemli bir kısmını da biz hayata geçirdik. Yeni reform düzenlemeleriyle ilgili paketlerimiz devam ediyor. Bütçeden sonra Meclis'ten öncelik tanınması için gayret göstereceğiz. İnsan Hakları Eylem Planı'na öncelik veriyoruz. 

 

 

 

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63