FETÖ şaibeli muhabirden büyük provokasyon! Skandal 'Soylu' sorusu

AA muhabiri Musab Turan, Bakan Varank ile Bakan Pakdemirli'nin İstanbul’da katıldığı toplantıdaki skandal sorusuyla büyük bir provokasyona imza attı.

21 Mayıs 2021 Cuma 21:29
FETÖ şaibeli muhabirden büyük provokasyon! Skandal 'Soylu' sorusu

Anadolu Ajansı ekonomi muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İstanbul’da katıldığı toplantıda skandal sorusu 'bu nasıl gazetecilik' dedirtti!  Muhabir sorduğu soruyla Soylu’nun şahısını hedef alırken bunu da çekerek sosyal medyasında yayınladı.

FETÖ İZİ

Son dönemde Sedat Peker’in videoları üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hedef alınmıştı. Muhabirin Soylu’nun şahsını hedef alan sorunun nedeni ortaya çıktı.

Muhabirin abisi  T.T’nin KHK’dan ihraç edilen  polisler arasında olduğu, ablası B.U’nun  ise bankadan  ATM üzerinden kartsız  şekilde ihraç fetöcülere para gönderdiği ortaya çıktı.

PROVOKASYONU CANLI VERMEYE KALKMIŞ

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Musab Turan hakkında soruşturma açıldığı ve yeterli delil bulunamadığı ortaya çıktı. Bugünki programın canlı verilmesini istediği, sorumluluk alanı olmadığı için Musap Turan'ın bu talebinn geri çevirildiği öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63