Galatasaray 3 puanı son nefeste kaptı!

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u Babel'in tek golüyle 1-0 mağlup etti.

24 Ocak 2021 Pazar 17:58
Galatasaray 3 puanı son nefeste kaptı!

Süper Lig'de 21. hafta maçında Yeni Malatyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele Galatasaray, 88. dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. 

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 88. dakikada Ryan Babel kaydetti. Kötü zeminde zaman zaman zorlanan Galatasaray, son vuruşlarda da sıkıntılar yaşadı. Ancak Ryan Babel attığı golle, sarı-kırmızılılara kritik bir galibiyet getirdi.

Deplasmanda iki maç sonra kazanan Galatasaray puanını 39'a yükseltti. Ligde iki maç sonra kaybeden Yeni Malatyaspor 27 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Yeni Malatyaspor, Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Galatasaray, Gaziantep FK'ya konuk olacak.

YENİ MALATYASPOR 0-1 GALATASARAY

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Kemal Yılmaz, Erdinç Sezertam

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed - Acquah (Dk. 78 Zeki) Umut (Dk. 90 Lukoki), Wallace, Hadebe, Semih, Hafes, Youssuf, İssam (Dk. 90 Doğukan), Kubilay (Dk. 46 Tetteh), Adem (Dk. 78 Ahmed)

GALATASARAY: Muslera - Taylan, Babel, Belhanda (Dk. 73 Sekidika), Martin Linnes, Donk, Emre Akbaba (Dk. 84 Ömer Bayram), Saracchi (Dk. 84 Luyındama), Marcos, Arda (Dk. 73 Kerem), Feghouli (Dk. 25 Emre Kılınç)

GOL: Dk. 87 Babel (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Tetteh, İssami Ahmed (Yeni Malatyaspor) - Taylan, Babel (Galatasaray)

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63