Güngören Belediyesi'ndeki skandal için AK Parti'den ilk açıklama

Güngören Belediyesi’nde çalışan bir kişiye, belediye başkan yardımcısını görünce ayağa kalkmadığı için belediyede her gördüğünün önünde ayağa kalkma cezası verilmesine AK Parti'den ilk tepki geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Bu davranış hepimizi üzmüştür. Belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun görmüyoruz" dedi. '

06 Aralık 2019 Cuma 19:36
Güngören Belediyesi'ndeki skandal için AK Parti'den ilk açıklama

AK Partili eski Adıyaman milletvekili Mehmet Metiner, Twitter hesabından, AK Partili Güngören Belediyesi'nde yaşanan bir skandalı paylaştı.

METİNER PAYLAŞTI

Metiner, olaya ilişkin, “Bu fotoğraftaki AK Partili gencimiz, AK Parti Güngören ilçe teşkilatında belediye başkan yardımcısının önünde kalkmadığı gerekçesiyle ertesi gün çalıştığı belediyede her gördüğünün önünde kalksın diye işte bu şekilde cezalandırılıyor” ifadelerini kullandı.

DAVAMIZ ADINA UTANÇ VERİCİ'

“Davamız adına utanç verici bir uygulama… Gereği acilen yapılmalı…” diyen Metiner, belediye çalışanının bir sandalyede otururken çekilmiş fotoğrafını da paylaştı. Metiner, belediye çalışanını ayağa kalkmadığı için cezalandıran belediye başkan yardımcısının kimliğini ise açıklamadı. Belediye çalışanının isminin Enes Turan olduğu öğrenildi.

AK PARTİ'DEN İHRAÇ AÇIKLAMASI

MKYK toplantısı devam ederken gazetecilere gündemle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, büyük tepki çeken Güngören Belediyesi'ndeki skandal olaya da değindi.

Belediye başkan yardımcısının ayağa kalkmadığı için çalışanlardan birini cezalandırdığı olayın kabul edilebilir bir tarafı olmadığını vurgulayan Çelik, "Bu davranış hepimizi üzmüştür. Bu belediye başkan yardımcısı görevden alınmıştır. İstifa eden şahsın belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun görmüyoruz. Enes kardeşimizin gözlerin öpüyoruz" dedi.

'BU ADAM DERHAL İSTİFA ETMELİ'

 Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de tepki gösterenler arasındaydı. Gökçek, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Kendisine ayağa kalkmadığı için tuvalet önünde nöbet tutturmak ne demek? Böyle bir kişiyi AK Partili kabul etmiyorum… Bu adam derhal Güngören Belediye'sinden istifa etmeli. İstifa etmiyorsa atılmalı… Acilen sonuç bekliyoruz…”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63