İş Yerlerine Cazip Elektrik Müjdesi !

Elektrik Şirketi Değiştiren İş Yerleri Daha Az Elektrik Faturası Ödüyor.

12 Ocak 2021 Salı 00:00
İş Yerlerine Cazip Elektrik Müjdesi !

“7 milyona yakın iş yeri, numara taşır gibi elektrik şirketi değiştirmek için encazip.com’da en cazip elektrik şirketini anında bulup elektrik faturasında tasarruf edebilir.”

Serbest tüketici limitlerinin düşürülmesiyle birlikte 74 TL ve üzerinde elektrik faturası ödeyen herkes elektrik şirketi değiştirebiliyor. Encazip.com'da elektrik şirketlerini karşılaştırarak numara taşır gibi internetten elektrik tedarik şirketinizi değiştirebilir ve bir yılda iş yerinizin 2 aylık fatura tutarı kadar tasarruf edebilirsiniz. 

Tüketicilerin hesaplı elektrik kullanmak için encazip.com'da abone grubu seçimlerini yaptıktan sonra ayda yaklaşık ne kadar elektrik faturası ödediklerini belirtmeleri gerekiyor. Bunun ardından piyasadaki en cazip elektrik şirketleri ve bir yılda tüketicilere sağlayacakları tasarruf tutarı anında görüntüleniyor.

Islak imzalı sözleşme zorunluluğu bulunmuyor

Hesaplı elektrik kullanmak isteyen iş yeri ve sanayi tüketicilerinin en cazip elektrik şirketini seçtikten sonra bilgilerini girmesi ve elektrik şirketi değişikliğini onaylaması yeterli oluyor. Sözleşmeler mesafeli olarak kurulduğu için ıslak imzalı sözleşme zorunluluğu ortaya çıkmıyor, yalnızca elektrik şirketi değişikliğinin güvenle yapılabilmesi için elektrik tüketim yerine ait kolayca bulunabilen bazı evrakların iletilmesi istenebiliyor. 

İşlem süresi 5 dakikayı geçmiyor, elektrik kesilmiyor

Encazip.com'da tüm işlemler 5 dakikadan kısa bir sürede tamamlanıyor, geçiş talepleri bilgisayar sistemi üzerinden yapıldığından elektrik şirketi değiştirirken elektrik kesilmiyor, sayaç ya da kablo değişmiyor. Elektrik şirketi değişikliği ise tamamen ücretsiz olarak tamamlanıyor. 

Kullananlar memnun

Encazip.com'da tedarik şirketi değiştiren tüketiciler, memnuniyetlerini şu şekilde dile getiriyor: “İki ay önce encazip.com’da tedarik şirketlerini karşılaştırdım ve tedarikçi değiştirdim. Bilgilerimi yazdıktan sonra sistemde karşıma yeni tedarikçim ile yapacağım sözleşme çıktı ve kabul ettim. Başvuru yaptıktan sonra tüm işlemleri encazip.com takip etti ve 1 ay sonra yeni tedarikçime geçtim. Encazip.com'da bana belirtilen tasarruf miktarı kadar indirimi faturamda gördüm. Elektrik şirketi değiştirerek elektrik faturamı düşürebileceğimin mümkün olduğunu, üstelik bunu bu kadar kolay yapabileceğimi asla tahmin etmemiştim.”

Tedarik şirketi değiştiren birçok fırsattan yararlanıyor

Elektrik tedarik şirketi değiştiren tüketiciler yalnızca tasarruf etmekle kalmıyor, eski tedarikçilerine verdikleri güvence bedelini geri alabiliyor, zamlanmayan tarifelerden birini seçebiliyor ya da indirim garantisi olan tarifelere geçiş yaparak sözleşme süreleri boyunca sabit oranda tasarruf edebiliyor. Şimdilik sadece iş yeri ve sanayi aboneleri için geçerli olan fırsatlar kısa bir süre sonra evler için de uygulanmaya başlanacak.

Fatura ödeme konusunda da birbirinden farklı kolaylıklar sunan elektrik tedarik şirketlerinin cazip avantajlarının tamamını encazip.com'da bulabilir, en cazip elektrik şirketini kolayca seçebilirsiniz.

Elektrik şirketlerini karşılaştırmak, güvenle ve zahmetsizce elektrik şirketi değiştirmek için encazip.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63