Son dakika haberi: İzmir'den peş peşe mucize kurtuluş haberleri geliyor!

Son dakika haberi: 53 yaşındaki Fadime Tolu, İzmir'de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 15 saat sonra yaralı kurtarıldı. Tolu'nun sedyeyle ambulansa götürüldüğü sırada oğlunun seslenerek "annem dayan buradayım" demesi dikkati çekti. Gülçin Aykut Soydan ise, İzmir'de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 16 saat sonra yaralı kurtarıldı. 62 yaşındaki Emine Eren de 14 saat sonra kurtarıldı.

31 Ekim 2020 Cumartesi 07:28
Son dakika haberi: İzmir'den peş peşe mucize kurtuluş haberleri geliyor!

Son dakika haberi: İzmir'de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından, 53 yaşındaki Fadime Tolu, yaklaşık 15 saat sonra yaralı kurtarıldı.

İzmir'in Seferihisar açıklarındaki depremden en fazla etkilenen Bayraklı ilçesinde 9 binada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

Depremde bir marketin bulunduğu alt iki katı çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'nda çalışma yürüten arama kurtarma ekipleri, Fadime Tolu'ya ulaşmayı başardı.

53 yaşındaki Tolu, yaralı olarak enkazdan çıkarılarak Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Tolu'nun sedyeyle ambulansa götürüldüğü sırada oğlunun seslenerek "annem dayan buradayım" demesi dikkati çekti.

Arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

16 SAAT SONRA KURTARILDI

35 yaşlarında olduğu belirtilen Gülçin Aykut Soydan, İzmir'de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 16 saat sonra yaralı kurtarıldı.

Enkazda başka kişilerin de bulunduğunu değerlendiren arama kurtarma ekipleri, çalışmalara hız verdi. 

62 YAŞINDAKİ EMİNE EREN DE KURTARILDI

62 yaşındaki Emine Eren, İzmir'de Barış Sitesi'ndeki enkazdan yaklaşık 14 saat sonra yaralı olarak çıkarıldı.

 

BİR MUCİZE DAHA BEKLENİYOR

Öte yandan, başka bir enkaz bölgesinde 16 yaşındaki İnci'den ses duyuldu. UMKE ekipleri İnci ile iletişime geçti. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yetkililer, İnci'ye bir saat içinde ulaşmayı beklediklerini açıkladı.

CAN KAYBI 24'E YÜKSELDİ

Dün Ege Denizi'nin Seferihisara açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremden en çok etkilenen İzmir'de 24 vatandaşımız hayatını kaybetti, 804 kişi de yaralandı.

KAYNAK: HABER7, AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63