Son dakika: Irak'taki hastane yangınında can kaybı artıyor

Son dakika: Irak'taki Kovid-19 hastanesinde çıkan yangında ölü sayısının 23 artarak 64'e yükseldiği bildirildi. Yangının, oksijen tüplerinin kötü kullanımından kaynaklandığı belirtildi.

13 Temmuz 2021 Salı 10:04
Son dakika: Irak'taki hastane yangınında can kaybı artıyor

Son dakika haberi: Irak'ta Covid-19 hastalarının kaldığı hastanede çıkan yangında 64 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı. Yangının, oksijen tüplerinin kötü kullanımından kaynaklandığı belirtildi.

IRAK'TA PANDEMİ HASTANESİNDE YANGIN!

Ülkenin güneyindeki Zikar vilayetinde Covid-19 hastalarının yattığı İmam Hüseyin Hastanesi'nde çıkan yangında 67 kişi de yaralandı. Birçok hastaya halen ulaşılamadı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

50 KİŞİ KAYBOLDU

Yangını kontrol altına almak için itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ederken, yangında yaklaşık 50 kişinin kaybolduğu ifade edildi.

Bu yangın bu yıl Irak'taki ikinci büyük hastane yangını. Nisan ayında başkent Bağdat'taki bir hastanede, oksijen deposunun patlaması sonucu yangın çıkmış, en az 82 kişi yaşamını yitirmişti.

KAYNAK: AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63