Türk futboluna müjde! 'Berat Albayrak ile görüştüm'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların 22. şampiyonluğunun ardından TRT Spor'da canlı yayında soruları yanıtladı. Abdürrahim Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile görüştüğünü ve Türk futboluna önemli katkılar yapılacağını söyledi.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 22:30
Türk futboluna müjde! 'Berat Albayrak ile görüştüm'

Başkan Mustafa Cengiz, "Buzdolabından çıkan et gibiyiz. Bizim yöneticiler olarak sevincimiz çok uzun sürüyor. Abdurrahim Bey, banka tarafında, ben Emlak Konut'taydım. Kemerbuzgaz'la ilgili sorunlar var. Galatasaraylılar, şampiyonluk sabahına uyandı. Bu bizi mutlu etti. Birinci ile ikinci arasındaki fark 7 milyon TL. Bunu sadece Süper Lig için konuşuyorum. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde de gelirler düştü. 6 ülke dışındaki gelirler çok düşüyor." dedi.

"BAKANIMIZ BERAT ALBAYRAK İLE GÖRÜŞTÜM"

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak "Şampiyonluklar geliyor, ertesi gün başka bir şey başlıyor. Düne kadar şampiyon olacak mıyız diye mesaj atanlar, bugün kimleri transfer edeceğiz diye yazmaya başladılar. İşler hiç bitmiyor. Şampiyonluktaki en önemli şeyimiz aile ortamıydı. Hocamız ile 5 yıl ile sözleşme yapacağımızı açıklıyoruz ve futbolcular da Fatih Hoca ile uzun süre devam edeceklerini biliyorlar. Bunlar önemli mesajdır. Sayın Berat Albayrak kulüplerin durumlarıyla yakından ilgileniyor. Bakanımız Berat Albayrak ile görüştüm. Türk futboluna önemli katkılar yapılacağını söyledi. İnşallah ay başında banka düzenlemeleriyle Türk futbolu rahat bir nefes alacak. Sürekli bankalardayım. Neredeyse Ziraat Bankası'nın kadrosuna alınacaktım." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63