Wilders haddini iyice aştı! Türkiye'den peş peşe tepkiler

Geert Wilders'in sosyal medyada Ramazan ayı için paylaştığı ırkçı söylemlere karşı Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.

13 Nisan 2021 Salı 23:02
Wilders haddini iyice aştı! Türkiye'den peş peşe tepkiler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İslam ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Hollandalı siyasetçi Geert Wilders'in sosyal medyada Ramazan ayı için paylaştığı ırkçı söylemlere karşı, 'Bu faşist, Ramazan'a saldırırken aslında insanlığa saldırıyor. İnsanlığa düşman olanların yeni perdesi İslam'a düşmanlık.' ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.



"AVRUPA'NIN FAŞİST ZİHNİYETLİ SÖZDE POLİTİKACISI"

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da Wilders'in çirkin saldırısına tepki gösterdi.

Ünal, "İslam düşmanı ve faşist Greet Wilders gerçek yüzünü göstermekten asla vazgeçmiyor. Avrupa'nın faşist zihniyetli sözde politikacısı İslamafobi üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Anlamanız gereken bir şey var; Bize hakaret ettiğinizde asla görmemezlikten gelmeyeceğiz. Bize ait olan her değerimizi sonuna kadar savunacağız" ifadelerine yer verdi.

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI ŞADİ YAZICI: ÖYLE ZAVALLISIN Kİ...

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ırkı siyasetçiye tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yazıcı, ''Dikkate alınmaması gereken bir meczup. Tahrik taktiğiyle sabırları sınayan bir piyon. Öylesine zavallısın ki, senin için de dua edeceğiz.'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63