Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Koç, TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligdeki kulüpleri arayarak 'Maddi açıdan destek olacağız' gibi konuşmalar yaptığını ileri sürdü.

16 Nisan 2024 Salı 17:30
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF'nin aldığı seçim kararı ile ilgili değerlendirmeler yapıyor.

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

"Bugün tek gündemimiz TFF'nin seçim tarihi. Ülke futbolunun menfaati için seçimlerin en kısa zamanda yapılmasında hemfikiriz. 18 Temmuz'un uygun olmayacağını düşündüğümüz için haziran ayını önerdik. Diyalogla yapalım, imza ve diyalogla yapalım veya sadece imza ile yapalım gibi düşünceler var. Biz bu değişimin olabildiğince hızlı yapılmasını istiyoruz. Bize gelen bilgi mevcut TFF başkanımızın aday olmayacağına dair. Aday olursa da, bu hakkıdır."

"18 Temmuz'un yeni sezon planlaması açısından uygun olmayacağını düşündüğümüz için TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını talep ediyoruz. Kulüpler Birliği'nde bu konuda fikir birliği var."

"Bir konuda rahatsız olan kulüplerimiz var. TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligdeki kulüpleri arayarak 'Maddi açıdan destek olacağız' gibi konuşmalar yapmasını son derece yadırgıyoruz. Doğru olan da bu arkadaşın istifa etmesidir."

Devamı geliyor...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63