CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sarıyer'e Belediye Başkanı seçilen Mustafa Oktay Aksu, göreve gelir gelmez aile torpiliyle üst düzey bir atama gerçekleştirdi.

18 Nisan 2024 Perşembe 10:45
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu

CHP'li belediye başkanlarının göreve gelir gelmez yakın dostlarına, eş ve akrabalarına belediyede görev vermesi tepkilerin odağı haline geldi. 

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Mustafa Oktay Aksu aday gösterildiği Sarıyer'de CHP'den Belediye Başkanı seçildi. Aksu'nun ilk icraat olarak belediye yönetiminde yaptığı değişiklikte, skandal bir gerçek ortaya çıktı.

BAŞKAN YARDIMCISININ EŞİNİ MÜDÜR YAPTI

Oktay Aksu'nun belediye başkan yardımcısı ve meclis başkan vekili Hüseyin Coşkun'un eşi Filiz Coşkun'u Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Başkanlığı'na atadığı belirlendi.

Sosyal meydada tepki çeken olay, belediyenin hazırladığı "Sarıyer Belediyesi Organizasyon Şeması'nda" isimlerin yazılmasıyla ortaya çıktı. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63