Doğal gazda yüzde 40 kesinti olacak mı? Açıklama geldi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) bazı yayın organlarında çıkan sanayilerde kullanılan gazda yüzde 40 oranında azalmaya gidileceğine yönelik haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

25 Mart 2022 Cuma 11:00
Doğal gazda yüzde 40 kesinti olacak mı? Açıklama geldi

Gündeme gelen iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, "Herhangi bir kısıntı/kesinti uygulaması söz konusu değildir" ifadeleri kullanıldı.

BOTAŞ sanayicilerin kullandıkları doğal gazı yüzde 40 daha az tüketmeleri konusunda uyarı yapıldığına dair yayınlanan haberler üzerine açıklamalara bulundu.

"KESİNTİ UYGULAMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Yapılan açıklamada gündeme gelen iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Bazı medya organlarında iddia edildiği gibi Kuruluşumuz tarafından sanayi tesislerine herhangi bir kısıntı/kesinti uygulaması söz konusu değildir." ifadeleri kullanıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63