Fazıl Say da İmamoğlu'nun otobüs pozuna isyan bayrağı açtı: Şimdi ne olacak?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na her fırsatta desteğini açıklayan sanatçı Fazıl Say Ramazan Bayramı'nda Karadeniz seyahatine çıkan İmamoğlu'nun gezisine HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'yı davet etmesine bir tepki gösterdi.

06 Mayıs 2022 Cuma 17:30
Fazıl Say da İmamoğlu'nun otobüs pozuna isyan bayrağı açtı: Şimdi ne olacak?

İmamoğlu'nun gezide HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'yı davet etmesine tepkiler gelmeye devam ediyor. İmamoğlu'na son isyan piyanist Fazıl Say'dan geldi.

"CEZA ALMAMI BAŞARAN ALÇI'NIN GÖNLÜMÜN EN UZAĞINDA BİLE YERİ YOKTUR"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin sert bir açıklamada bulunan Say, isim vermeden Nagehan Alçı'yı eleştirdi. Say, Alçı için şu ifadeleri kullandı:

"10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur."

Paylaşımının devamında Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyen Fazıl Say otobüste çekilen fotoğrafa vurgu yaparak, "Onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Şimdi ne olacak?" diye sordu.

ATİLLA TAŞ DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cebindeki parayla CHP'li belediyenin kendisine salon vermediğini iddia eden Atilla Taş da "Paramızla salon alamazken Nagehan'ı otobüse alıp bir de başkanınıza poz verdirtiyorsunuz. Nefret ediyorum hepinizden artık. 3 sene kim kiraladı bilmiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63