İngiltere Kraliçesi Elizabeth gözetim altına alındı, aile üyeleri toplanıyor

Doktorların, sağlık durumundan endişe duyduğu gerekçesiyle Kraliçe II. Elizabeth'i tıbbi gözetim altına aldığı belirtildi. Kraliyet üyeleri bulundukları yerden İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gidiyor.

08 Eylül 2022 Perşembe 15:15
İngiltere Kraliçesi Elizabeth gözetim altına alındı, aile üyeleri toplanıyor

Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, bu sabah yapılan kontrollerin ardından doktorların sağlık durumundan endişe duyduğu gerekçesiyle Kraliçe II. Elizabeth'in tıbbi gözetim altına alındığı belirtildi. Kraliyet üyeleri bulundukları yerden Balmoral'a gidiyor.

İngiltere Kraliçesi 70 yılda 150'den fazla başbakan eskittiİngiltere Kraliçesi 70 yılda 150'den fazla başbakan eskitti

TAHTIN VARİSİ PRENS CHARLES

96 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, tahttaki 70'inci yıl dönümüne ilişkin daha önce yayımladığı mesajında, "...Ve zamanı geldiğinde oğlum Charles Kral olduğunda, ona ve eşi Camilla'ya bana verdiğiniz desteğin aynısını vereceğinize eminim. O'na (Camilla) içten dileğim kendi işlerini devam ettirirken Camilla'nın da kraliçe olarak bilinmesidir" demişti.

2005 yılında Galler Prensi Charles ile evlenen ve Prenses unvanını alan Camilla, böylelikle Charles'ın İngiltere Kralı olması durumunda Kraliçe Camilla olarak anılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63