İstanbul'da LGBT'ye karşı 'Büyük Aile Buluşması'

İstanbul Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda LGBT dayatmasına karşı binlerce kişi bir araya geldi. Buradaki konuşmanın ardından topluluk ellerindeki pankartlarla Beyazıt Meydanı’na sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.

18 Eylül 2022 Pazar 20:15
İstanbul'da LGBT'ye karşı 'Büyük Aile Buluşması'

İstanbul Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda LGBT dayatmasına karşı yapılacak miting için halk bir araya geldi. Buradaki konuşmanın ardından topluluk ellerindeki pankartlarla Beyazıt Meydanı’na sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.

İstanbul Fatih’teki Saraçhane Parkı’nda LGBT dayatmasına karşı yapılacak mitingin tanıtım videosunun ‘kamu spotu’ olarak televizyon kanallarına ve radyo istasyonlarına tavsiye edilmesi RTÜK toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi.



LGBT dayatmasını protesto etmek için 150 sivil toplum kuruluşuna mensup binlerce kişi ‘Büyük Aile Buluşması’ adlı etkinlik için Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi. Yapılan konuşmaların ardından binlerce kişi ellerindeki pankartlarla sessiz bir şekilde Beyazıt Meydanı’na doğru yürüyüş gerçekleştirdi.





 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63