İstiklal'deki hain saldırıyla ilgili Demirtaş ağzındaki baklayı çıkardı

Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen hain terör saldırısının ardından yakalanan teröristlerin PKK ile bağlantıları ortaya çıkarken hapiste bulunan Selahattin Demirtaş ise terör örgütünü aklamaya çalıştı.

16 Kasım 2022 Çarşamba 16:45
İstiklal'deki hain saldırıyla ilgili Demirtaş ağzındaki baklayı çıkardı

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının üzerinden 24 saat geçmeden emniyet güçlerinin başarılı takibi neticesinde yakalanan teröristlerin PKK ile olan bağlantıları tespit edildi. Yapılan sorgulamada ise PKK ile olan ilişki ağını itiraf ettiler. Tüm bunlara rağmen PKK'yı aklamaya çalışan Demirtaş, devleti suçlamaya kalktı.

DEMİRTAŞ TAKSİM SALDIRISINI DEVLETİN ÜZERİNE YIKMAYA KALKIŞTI

Geçmiş dönemde sivillere yönelik çok sayıda saldırıda bulunarak birçok insanın yaşamını yitirmesine neden olan hain terör örgütü PKK'nın savunuculuğuna soyunan Selahattin Demirtaş, Taksim saldırısıyla ilgili skandal ifadelere başvurdu.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'la ilgili 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' ifadeleri hafızalardan silinmeyen Demirtaş, Taksim'deki saldırıyı devletin üzerine atmaya kalkıştı.

Demirtaş, T24'de yazdığı yazısında "Devlet içinden destek alınmadan, böylesi vahşi bir katliam İstiklal'in göbeğinde yapılabilir miydi?" sözleriyle açıkça PKK'nın yaptığı ortaya çıkmış olan alçak saldırı üzerinden provokasyona kalkıştı.

Taksim'deki hain saldırı sonrası ABD'li yetkiliden Biden'a PKK eleştirisiTaksim'deki hain saldırı sonrası ABD'li yetkiliden Biden'a PKK eleştirisi

Taksim saldırısıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktıTaksim saldırısıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

İTİRAFLAR VE KANITLARIN HEPSİ PKK'YI İŞARET ETTİ

Saldırıyı gerçekleştiren terörist  Albashir sorgusunda PKK/PYD üyesi olduğunu Özel İstihbarat Elemanı olarak yetiştirildiğini itiraf etmişti.

Teröristin Afrin'den bir erkek terörist ile geldiği  emrini Kobani'den aldığı, hakkındaki infaz emri telsiz konuşmalarına yakalandığı ortadayken bile Demirtaş PKK'yı perdelemeye kalkışmaktan geri durmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63