Mehmet Ali Yılmaz'dan, Trabzonspor taraftarına tepki: Zaten 30 puan fark var...

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

22 Mart 2024 Cuma 09:45
Mehmet Ali Yılmaz'dan, Trabzonspor taraftarına tepki: Zaten 30 puan fark var...

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

"F.BAHÇE BİR ŞEY YAPMADI Kİ"

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan açıklamalarda olaylara sert tepki gösteren Yılmaz, "Bu bize hiç yakışmadı, hazır şekilde stada gelmek bir organizasyondur. Bunu yapanlar cezasız kalmamalı. Trabzon'da niye böyle provokasyon için sahaya geliyorlar? Her dakika şişe doldurdular sahayı! Güvenlik zafiyeti bir, giriş zafiyeti iki, önceden planlanma üç. Ne yapmaya çalıştılar? Fenerbahçe bir şey yapmadı ki! Kim oynarsa o kazanır, maçta ufak tefek hatalar olabilir." dedi.

"ZATEN 30 PUAN FARK VAR, BÖYLE ABARTMANIN ALEMİ NE?"

Sorumluların acilen cezalandırılması gerektiğini söyleyen Yılmaz,  Zaten 30 puan fark var, böyle abartmanın alemi ne? Trabzonspor'un iyiliğini isteyenler böyle tribünleri dolduracak hıyarlarsa, daha önceden yapmaları gerekirdi. 30 puan fark olmadan... Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize. 30 puan gerideyiz be, hiç böyle olmadık! Niye bunu kompleks yapıyoruz?" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63