Mehmet Şimşek'ten iddialara son dakika cevabı

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sözcü gazetesinin hayal ürünü haberi ve iddiaları üzerine açıklama yaptı. Şimşek, "Çeşitli platformlarda şahsıma atfedilen değerlendirme ve haberler kasıtlı ve hayal ürünüdür." dedi.

16 Ocak 2023 Pazartesi 11:15
Mehmet Şimşek'ten iddialara son dakika cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile geçen ay Silivri Doğal Gaz Depolama tesisi açılışında yan yana gelerek kurdele kesen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Sözcü gazetesinde hakkında çıkan haberi yalanladı.

Sözcü gazetesi hayal ürünü haberinde Şimşek'in söz konusu fotoğrafa ilişkin "Ben istemedim, ayarlandı" dediği öne sürdü.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Mehmet Şimşek, "Bugün Sözcü Gazetesi kaynaklı çeşitli platformlarda şahsıma atfedilen değerlendirme ve haberler kasıtlı ve hayal ürünüdür" dedi.

Şimşek, "Seçim atmosferine girilen şu ortamda aziz milletimizden istirhamım, doğrudan şahsımdan duymadığınız hiçbir habere lütfen itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63