Meral Akşener'in korumaları işten atıldığı için dert yanan vatandaşı tartakladı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mersin'e giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, işten çıkarıldığı için kendisiyle konuşmak isteyen vatandaşı tersledi. Akşener'in korumaları, kucağında çocuğu da bulunan vatandaşı tartakladı.

25 Eylül 2022 Pazar 00:45
Meral Akşener'in korumaları işten atıldığı için dert yanan vatandaşı tartakladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin'de düzenlenen "Ben Kadınım Umudun Adıyım" programına katıldı.

Bu sırada kucağında çocukla Akşener'in yanına gelen Mehmet Açıkgöz, "Büyükşehir Belediyesinden 4 bin insan çıkarıldı haberiniz var değil mi? İttifak yaptığınız insanlar buna sebep oldu." ifadelerini kullandı.

Akşener'e 'Açım, ölüyorum' diyen kadın İYİ Partili çıktıAkşener'e "Açım, ölüyorum" diyen kadın İYİ Partili çıktı

İYİ Parti'nin hiç iyi olmayan mizansenleriİYİ Parti'nin hiç iyi olmayan mizansenleri

AKŞENER'İN KORUMALARI TARAFINDAN UZAKLAŞTIRILDI

Akşener'in, "Mersin'de ittifak yapmadık." şeklinde karşılık verdiği Açıkgöz, korumalar ve partililer tarafından uzaklaştırıldı.

'KORUMALAR ALDI İTEKLEDİ BENİ'

Açıkgöz, gazetecilere, 7 yıl 4 ay çalıştığı Büyükşehir Belediyesinden haksız şekilde işten çıkarıldığını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Haksız şekilde işimden edildim. Ben bunu çarşıda Meral Başkan'a söylediğimde gereğini yapacağı konusunda söz verdi. Ben de şimdi 'Söz vermiştiniz ne oldu?' diye sormaya geldim. Korumalar aldı itekledi beni."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63