PKK darmaduman! 'imkansız' dedikleri karargah ele geçirildi! Komandolar içeri girdi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, "PKK/KCK terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hâle getirildi." denildi.

04 Ekim 2021 Pazartesi 16:07
PKK darmaduman! 'imkansız' dedikleri karargah ele geçirildi! Komandolar içeri girdi

Terör örgütüne yurt içi ve sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonlarla darbe üstüne darbe vurulmaya devam ediliyor Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, 12 terörist etkisiz hale getirildi.

'ELE GEÇİRİLMESİ İMKANSIZ' DEDİKLERİ KARARGAH ELE GEÇİRİLDİ

Terör örgütü PKK/KCK’ya Irak’ın kuzeyinde güçlü bir darbe daha indirildi.  
 Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da bulunan, PKK/KCK terör örgütünün çok güvendiği ve “ele geçirilmesi imkânsız” diye tanımladığı sözde doğu karargâhı ele geçirildi.

12 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Başarılı bir operasyonla mağaraya sızmayı başaran ve teröristlerle çatışmaya giren Komandolarımız, PKK/KCK terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hâle getirdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63