Ruşen Çakır'dan 'İYİ Parti' çıkışı: Davete icabet edecekler

Başkan Erdoğan bugün İYİ Parti'nin 6'lı masadaki pozisyonuyla ilgili, "Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu düşündürücüdür" diyerek, çağrıda bulunmuştu. Ruşen Çakır'dan konuya ilişkin flaş bir iddia geldi.

18 Kasım 2022 Cuma 02:00
Ruşen Çakır'dan 'İYİ Parti' çıkışı: Davete icabet edecekler

Muhalefete yakınlığı ile bilinen gazeteci Ruşen Çakır bugün yaptığı yayında, İYİ Parti'den bazı milletvekilleri ile teşkilat yöneticilerinin partisinden bağımsız olarak bireysel olarak bu çağrıya uyabileceklerini kaydetti.

Ruşen Çakır, "İYİ Parti'nin içerisinden bazı kişiler, bazı teşkilat yöneticileri ve bazı milletvekilleri bunu yapabilirler, bireysel olarak yapabilirler. İYİ Parti'den bu davete icabet edecekler çıkabilir. İYİ Parti'nin dışında da bu olabilir" çıkışında bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN İYİ PARTİ'YE YERLİ VE MİLLİ DURUŞ ÇAĞRISI

Başkan Erdoğan bugün şu ifadeleri kullanmıştı:

"Burada özellikle muhalefetin içinde, CHP'yi bir kenara koyalım, 6'lı masanın hepsini söylememe gerek yok, ama İP'in (İYİ Parti'nin) bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63