Son Dakika: Irak'ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde hava harekatında 4 terörist etkisiz hale getirilmişti. Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde Atak helikopteri 5 teröristi daha etkisiz hale getirdi.

24 Eylül 2021 Cuma 12:59
Son Dakika: Irak'ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildi

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina’da gerçekleştirilen hava harekâtında 2 PKK’lı teröristin daha etkisiz hâle getirildiği belirlendi. Böylece bölgeye düzenlenen hava harekâtında toplam 4 terörist etkisiz hâle getirilmiş oldu.

DÜN DE 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Barış Pınarı bölgesine sızma ve saldırı girişiminde bulunan 11 PKK/YPG’li teröristin ve Irak'ın kuzeyindeki Metina’da tespit edilen 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

ATAK VURDU, 5 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde yapılan operasyonda Atak helikopteri tarafından 5 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63