TRT1 Teşkilat’ta dikkat çeken BARKAN sürprizi! Rekortmen diziye yerli ve milli silah damga vurdu

Hem yerli hem milli silah endüstrisinde yaşanan en yeni teknolojileri izleyenlerle buluşturan Teşkilat dizisinde şimdi de yeni nesil BARKAN sürprizi yapıldı. Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel ekibin gerek iş gerekse özel yaşantısının konu olarak işlendiği Teşkilat dizisi bu kez de Barkan İnsansız Kara Aracı (İKA) teknolojisiyle seyircisini ağırladı.

09 Mayıs 2022 Pazartesi 16:00
TRT1 Teşkilat’ta dikkat çeken BARKAN sürprizi! Rekortmen diziye yerli ve milli silah damga vurdu

Dev bir prodüksiyona sahip olan ve çekimleri ise Burak Arlıel’in yönetmenliği eşliğinde Ankara’da gerçekleştirilen Teşkilat dizisinde yerli ve milli BARKAN bombası patladı. Timur Savcı ile Burak Sağyaşar ikilisinin yapımcılığında bulunduğu ve 45 bölümdür ekran macerasına devam eden Teşkilat dizisinde yeni nesil Barkan İnsansız Kara Aracı (İKA) teknolojisi dizi tutkunlarının karşısına geçti.

Destan 22.bölüm fragmanı herkesi şaşırttı! ATV’nin iddialı dizisinde hem ayrılık hem transferDestan 22.bölüm fragmanı herkesi şaşırttı! ATV’nin iddialı dizisinde hem ayrılık hem transfer

Türk Savunma Sanayii şirketi tarafından geliştirilen ürünlerin paylaşıldığı Teşkilat dizisinde HAVELSAN’ın kullanılmak üzere geliştirdiği BARKAN 45.bölümde Teşkilat dizisine konuk oldu.

Vatan, millet ve bayrak uğrunda verilen mücadelelerin ve kahramanlıklarının gözler önüne serildiği Teşkilat dizisinde yeni nesil BARKAN İnsansız Kara Aracı’nın (İKA) yer alması izleyenlerin heyecanını yükseltti.

TRT1'in başarılı projesi Teşkilat'ta veda üstüne veda! Mete Başkan ve Ceren karakterinin arkasından...TRT1'in başarılı projesi Teşkilat'ta veda üstüne veda! Mete Başkan ve Ceren karakterinin arkasından...

Teşkilat Dizisinde Yer Alan Barkan’ın Özellikleri Nelerdir?

*Azami Hız; 12 km/saat,

*Boyutları; 140cm x 90 cm x 110 cm

*Ağırlığı; Yaklaşık 500 kilogram.

*Kurtarma Görevleri’nde kullanılabiliyor.

*8 saat çalışabilen Barkan’ın üzerinde, 7.62 mm Silah Sistemi taşıyabiliyor.

*Farklı görevler için Robotik Kol (Bomba İmha Görevi), KBRN Görev Sistemi, Yük Taşıma/Çekme, Gece/Gündüz Keşif, 3B Haritalama yapabiliyor.

Gönül Dağı final mi yoksa sezon finali mi yapacak: 3. sezon çekilecek mi? Net tarih verildi!Gönül Dağı final mi yoksa sezon finali mi yapacak: 3. sezon çekilecek mi? Net tarih verildi!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63