Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı

14 Aralık 2023 Perşembe 05:58
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı: İşte liglerin başlayacağı tarih

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalar yaptı... Büyükekşi liglerin başlama tarihini açıklarken, Halil Umut Meler ile ilgili hakemliği bırakma iddiasını da yanıtladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı: İşte liglerin başlayacağı tarih

11 Aralık akşamı Ankara'da oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca ve beraberindeki bazı kişiler Hakem Halil Umut Meler'e saldırıda bulunmuştu. 37 yaşındaki hakem hastaneye kaldırılırken, Faruk Koca ve beraberindekiler tutuklanmıştı.

Olayın ardından Türkyie Futbol Federasyonu, liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıklamıştı. TFF'de bugün yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

İşte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamaları:

"Öncelikle hepinizi TFF ve şahsım adına selamlıyorum. Halil Umut Meler bizim için sadece hakem değil, uluslararası arenada gurur duyduğumuz bir hakemimiz. İyi bir aile babası ve iyi bir insan. Bugün konuşacağımız hiçbir şey hakemimiz tekmelenirken çekilen fotoğraftan daha fazla birşey söyleyemez.

Son Güncelleme: 14.12.2023 05:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63