Bruce Willis'in eşinden duygusal mesaj

Fikret Yiğit
Fikret Yiğit
31 Aralık 2023 Pazar 05:44
Bruce Willis'in eşinden duygusal mesaj

Afazi hastalığına yakalandığı için oyunculuğu bırakmak zorunda kalan ve ardından kendisine demans teşhisi konan Bruce Willis'in eşi Emma Heming, oyuncuyla 16. yıl dönümünü duygusal bir mesajla kutladı.

Aksiyon filmleri yıldızı Bruce Willis'e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) teşhisi konulmuştu.

Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve bir süredir gözlerden uzakta yaşayan Bruce Willis'ten yeni bir haber gelmişti. Usta aktörün hastalığı frontotemporal demans olarak güncellenmişti.

Oyuncuya teşhis konulmasının ardından ailesi sosyal medyada Willis ile ilgili sık sık paylaşım yapıyor. Willis'in eşi Emma Heming, duygusal bir mesaj paylaştı.

Heming, 16. yıl dönümlerinde Willis ile karelerini paylaştı.

Bruce Willis'in eşinden duygusal mesaj - 4

"YIL DÖNÜMLERİ ZORDUR"

Ardından sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Heming "Tatiller zordur. Yıl dönümleri zordur. Ama benim için bu yıl gerçekten birlik olmak ve bağlantı kurmakla ilgiliydi. Ve bunun benim cankurtaranım olduğunu söylemek istiyorum ve bunun için size teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Bruce Willis'in eşinden duygusal mesaj - 5

"BRUCE ÇOK SEVİLİYOR"

45 yaşındaki Hemming "Bruce buna 'yakın çevre' diyor. Hayatımızda arayabileceğimiz, güvenebileceğimiz insanlar olduğu için şanslıyız. Çok fazla sevgi ve destek içeren mesaj aldım çünkü Bruce çok seviliyor. Keşke tüm mesajlarınıza verebilsem ama lütfen hepsinin beni çok mutlu ettiğini bilin. Beni daha az yalnız hissettiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 31.12.2023 05:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63