Esed rejiminden Türkiye ile ilgili skandal korona hamlesi!

Esed rejimi Türkiye'ye yönelik provokatif eylemlerine bir yenisini daha ekledi. Rejim ülkedeki koronavirüs vakalarıyla ilgili çizilen haritada İskenderun'u da Suriye'nin bir parçası olarak gösterdi.

29 Nisan 2020 Çarşamba 21:51
Esed rejiminden Türkiye ile ilgili skandal korona hamlesi!

Esed rejimi koronavirüs salgınıyla ilgili bilgileri yayınladığı online Suriye haritasına İskenderun'u da ekledi.

 

 

KUZEY BATIDA İSKENDERUN GÖRÜLÜYOR

Edinilen bilgilere göre, koronavirüs salgınıyla ilgili verilerinin güncel olarak açıklandığı rejime ait resmi internet sitesindeki haritada İskenderun da Suriye sınırlarında gösteriliyor. Sitede yer alan haritanın kuzey batısında "İskenderun" olduğu görülüyor.

 

 

TÜRKİYE'Yİ KIŞKIRTMA ÇABASI

Rejimin, İdlib'de yüzlerce sivil insanı hedef alan saldırılarını durdurmak için gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı harekatında, Esed Türkiye'yi hedef alan açıklamalar yapmıştı. Esed'in Suriye haritasındaki bu eklemeyle koranavirüs salgınını bile Türkiye'yi kışkırtmak için kullandığı değerlendiriliyor.

KAYNAK: DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63