Aynı zamanda Allah (cc)’ın bir diğer adı da olan “Kuddüs” “temiz olmak” mânasında “kuds” kökünden türemiş mübalağa sıfatında olan kuddûs “tertemiz, pak, kusurdan arınmış” demektir.

Esma-ül Hüsna olarak “Kuddûs”, Zât-ı ilâhînin takdis yoluyla tenzih edilmesi, O'nun kemâle aykırı olan özelliklerden (nekâis/noksanlıklardan) ve “erdemliliğin zıddı” (uyûb) niteliklerden uzak olması ve yüce tutulması anlamına gelmektedir. Zikir olarak nazar, hased, İns, Cin ve Şeytanın sihir, büyü ve fitnelerinden, şerrinden, emin olmak için “def-i mazarrat” babında, Allaha sığınma babında, Kuddüs ve Kuddüs’ün Kudüs’ünü, Gazze’de direnen Kudüs’ün çocukları hatırlatmak babında bugünlerin özel bir anlamı olduğunu düşünüyorum.

Gazze’li Şehitler, dağılan İslam ümmetini bir birine bağlayacak, bizi “Allah’ın ipi”ne bağlayacak bir bağ olmasını diliyorum. Gazzeli Şehitlerin kanları, ümmetin ufkunu aydınlatacak bir çerağa döndü bugün. Gazze kapısı Mescid-i Aksaya açılan bir kapıdır. Gazze düşerse Kudüs’ü, Kudüs düşerse Mescid-i Aksa’yı, Mescidi Aksa düşerse İstanbul’u savunamazsınız. Allah kendi ipini bırakanların ipini bıraktığı gün, onlar için tutacak dal kalmayacaktır. Bakın, çözüm, görkemli, kalabalık mitingler düzenlemekte değil. Bu Mefahir, İtibar için gösteriş merakı bizi bitirecek.

Niye Yeşilköy havaalanında millet parkı, Ayasofya, Sultanahmet meydanında?

Hiçbir miting, her Cuma 70.000 camide Cuma sonrası oluşan kalabalıklarla kıyas edilemez. Ortalama cami başına 1000 kişi desen 7.000.000 kişi eder. Biz el ele eyleminde 5 milyona ulaşmıştık. Böyle bir davaya hiçbir masraf olmadan en az bu kadar kişi, her hafta gelir. Ve Bütün ülkede, her mahallede bir eylem yapılmış olur.

Siyaset ne yapacaksa Ankara’da yapsın. TBMM çatısı altında yapsın. Milli Güvenlik Kurulunu toplasın orada yapsın. Bakanlarını toplasın onlar eylem planlarını açıklasınlar.

“Def-i mazarrat celb-i menafiden evladır”. Hadi bir şey yapmak istiyorsanız, İstanbul sözleşmesinden çekilme konusundaki irade beyanını işleme koyun, Lanzarote’den çekilin, İklim anlaşmasından çekilin, kimlik kartlarındaki, “Biyolojik cinsiyet”i reddeden “Toplumsal cinsiyet kimliği” hanesini silin. 5G’yi iptal edin. HABAT ile bağınızı kopartın. Bütün bunlar aynı Şeytani planın birer parçasıdır. Deccaliyet komitesinin fitnesidir. Gazze, Filistin, Kudüs, Mescidi Aksa, Global Reset, TransHumanizm, NeuraLink aynı çerçevede, bir “Milli Güvenlik konusu” olarak ele alınmalıdır.

İstanbul Dini Vakıf ve Cemiyetler, İlahiyat ve İmam Hatipler, Kur’an kursları yapsın eylemi ve bu cinayetler durana kadar her hafta bu eylemler yapılsın. Medialarımız, STK’larımız izleme ve istişare kurulları oluşturulsun. Buyurun 24 saat nöbette teyakkuz halinde olalım. Unutmayın İbadetlerin çok olanı değil, sürekli olanı makbuldür.

Sahi miting için........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63