Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap

Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebine ilişkin konuştu. Başkan Erdoğan ayrıca öğretmen atamalarıyla ilgili de açıklama yaptı.

16 Nisan 2024 Salı 19:45
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'ib randevu talebi ve öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaptı.



'ÖZGÜR ÖZEL'E KAPIMIZ AÇIK'

Başkan Erdoğan, ''CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?'' sorusuna cevap verdi.

Başkan Erdoğan cevabında, ''Özgür Özel'e kapımız açık. konular çok, geldiklerinde oturur konuşuruz.'' ifadelerini kullandı.



ÖĞRETMEN ATAMALARI AÇIKLAMASI

Başkan Erdoğan ayrıca öğretmen atamalarıyla ilgili de açıklama yaptı.

Erdoğan açıklamasında ''Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.'' dedi.

Ayrıntılar geliyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63